Kokt torsk med spenatsås och smörstekt vitkål

Hej
Äntligen har jag börjat jobba igen….. eller inte, var så himla trött i morse när klockan ringde. Kan säga att det var super svårt att somna igår, så himla kvavt. Man bara väntade på en urladdning men tyvärr kom den inte då… den kom idag. För idag har det regnat nästan hela dagen men nu kan man andas igen. Det är svalt och skönt!

Men det som är skönt är att få rutiner igen, äta mina 2 ägg till frukost, liten lunch på jobbet och sedan en mer stadig middag hemma. Så idag har jag även hunnit med att träna först på gymmet, Cxworks och sen ut och löpträna med Anders. Han jagade mig så att jag kom under 30 min på 5 km – vi sprang på 29:51 så jag är super nöjd. Han fick putta på mig när vi sprang uppför den värsta backen. Måste erkänna att det underlättade grymt men pulsen var nog i topp, fick lock för öronen. Min puls och GPS klocka har dött, måste byta batterier annars hade jag sett hur högt jag låg.

Innan jag drog iväg till gymmet gjorde jag middag åt svärmor, Vincent och Anders. Det blev en ny rätt som jag har hittat i lchf-bilagan, Allt om LCHF. Grymt bra recept i den tidningen!
Även detta var jätte gott, blev lite förvånad över spenatsåsen.

Kokt torsk med spenatsås och smörstekt vitkål
TIll recept

Inte världens bästa bild men oj vad gott det var =)
Vincent fick kokt potatis till och han mumsa det i sig allt. Perfekt, denna gör vi igen.

Kom på att jag missade att lägga upp den inlagda rödlöken som jag gjorde i helgen. Kan säga att idag när jag hade med mig den på lunchen, oj oj så gott. Tips tips som tillbehör!

Picklad rödlök

Måltid Tillbehör

Ingredienser
  

  • 4 st rödlökar
  • 1/2 dl ättikssprit 12%
  • 1 dl honung
  • 2 dl vatten

Instruktioner
 

  • Värm upp ättiksspriten och vatten i en kastrull
  • Tillsätt honung och rör runt tills det smälter
  • Fin skiva rödlöken och lägg ner i en glasburk
  • Häll över lagen sedan och ställ in i kylskåpet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.