Sjukstuga, Feber och Regn!

Helgen som började så bra igår med strålande sol och idag vräker regnet ner utanför fönstret. Vincent förkylning däckade honom totalt igår kväll med 38 graders feber – sjukstuga!

Ja, helgen började bra igår med en härlig MTB-tur men som gick över till isolering rätt snabbt. Vincent var lite små förkyld och klagade på halsont igår så han fick vara hemma från skolan. Han var pigg och så men med tanke på corona så får de inte var i skolan med förkylningssymtom. Ingen feber under dagen och så tror jag att han överdrev eftersom det var prov i franska igår. Han hade pluggat dåligt.

Långnäsa på mamma!

Helt plötsligt gick han och hämtade en tjockfilt att ha över sig. – Jag fryser, sa han och kröp ner i sängen med täcke och filt över sig. Jaha, de var bara att gå och hämta termometern. 38 graders feber visade termometern. Ja, då överdrev han inte. Han är sjuk. Ont i mammahjärtat, som inte trodde på han riktigt!

Tog inte långtid innan han däckade i sin säng och sov hela natten. Vaknade inte förrän vid 11-tiden idag. Ingen feber ännu, vilket är skönt men vi håller oss hemma ändå. Vincent har inga coronasymptomer eller så, så jag tror att det är en vanlig förkylning som så många andra brukar ha nu under hösten.

Så istället för att dra till gymmet idag blev det att gå in i garaget och cykla ett pass på min träningscykel tillsammans med Anders. Blev ett lågpuls pass på träningscykeln. Målet är att försöka hålla min puls under 150 med ett behagligt motstånd, men en kadens på 85.

Bra jobbat!

Jag lyckades helt okej, planen var att cykla i 60 minuter men jag hade inget pannben idag. Det blev ett pass på 45 minuter, höll min puls under 150 i snitt. Så summa summarum, så är det ett helt okej pass. Jag är nöjd, ett genomför pass är bättre än inget pass alls!

Regnet vräker ner utanför vårt köksfönster
Jonas Coltings gamla träningscykel som Anders köpte till mig för över 1 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.