Järvsö Bikepark!

Igår vid lunch kom vi fram till Järvsö Bikepark. Det tar inte mer än ca 3 h från Funäsdalen att köra hit. Vi stannade till i Ljusdal innan vi körde till Järvsö för att handla lite pga att ICA i Järvsö har brunnit ner och för att köpa en present till Vincent som fyller år.

Idag fyller Vincent 15 år, så givetvis startade vi vår dag med att väcka sonen med härlig sång, även om han inte uppskattade sången 😉 haha och att bli väckt innan kl 10. Han har redan fått en moped som står hemma i garaget men idag fick han ett paket med Lego som han hade önskat sig. Även om han är för stor för lego, så gillar han att bygga ihop Lego, som han själv säger.

Efter uppvakning av Vincent och frukost drog vi till Järvsö Bikepark, vi bor knappt 5 minuter från backen. Vi hann med några åk innan åskan drog in över Järvsö och man valde att stänga liften. Anledningen är blixt- och åsknedslag. Eftersom klockan ändå hade blivit lunchtid, så cyklade vi hem till lägenheten vi har hyrt för att äta lite lunch.

Under lunchen mulnade det på riktigt rejält, det åskade och blixtrade. Tog inte många minuter tills det ösregnade här i Järvsö. Tur att Vincent hade fått en Lego sats att bygga ihop, så hade han något att roa sig med med jag och Anders surfade runt på nätet.

Det positiva idag med mina tur på Järvsö Bikepark, var att foten eller ankeln höll ihop. Det gick att åka stökig terräng utför utan att det gjorde ont i foten. Riktigt skönt, jag var lite orolig inför våra två dagar här i Järvsö nämligen. Det enda som känns lite otäckt är att jag nu cyklar med plattisar eftersom det gör ont att vrida foten, för att klicka ur SPD. För dig som inte hänger med eller förstår, så sitter jag fast med fötterna i mina pedaler i vanliga fall men inte nu.

När vi kom tillbaka till lägenheten så kollade jag mina tider, lite nyfiken är man, om jag har förbättrat mig sedan förra året. Även om jag har tagit det lugnt nu under förmiddagen så är jag nyfiken. Snacka om att jag blev förvånad, jag hade förbättrat mig sedan förra året med 90 sekunder. Coolt, undra då vad vilka tider man skulle ha fått med en ok fot…. Nästan så att jag vill tillbaka snart igen…. Hahah

Riktigt nöjd är jag!

Nu resten av eftermiddagen blir att vila foten och ladda inför en ny dag imorgon på Järvsö Bikepark.

Här kommer några bilder som jag hann ta innan ovädret drog in och de stängde liften!

Jag och Vincent i liften på väg upp till toppen!
Vincent i sittlifter
Vincent gör sig redo!
Busväder på väg in, från toppen av Järvsö Bikepark.
Var bara att dra sig tillbaka till lägenheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.