I våra fäders spår – Nu är det nära!

Om 4 dagar står hela familjen i startfållan och ska cykla hela sträckan från Sälen till Mora på MTB.

Det kommer säkert att vara jobbigt, jag kommer att få ont i rumpan, men vad gör det när man väl är klar. Cyklat MTB i 90 km – vilken känsla!

Vi kommer att cykla tillsammans med Jörgens Livslopp, läs gärna mitt förra inlägg om eventet. Vi kommer att cykla för att samla in pengar till cancerfonden. Känns bra för Anders mamma har haft cancer vid två olika tillfällen.

Anders (maken) är lite orolig för att jag inte ska klara av det. Hmm har han inte varit gift med mig rätt länge… och vet han inte att jag är rätt tjurskallig… Jag fixade ju att springa ett marathon…. hahaha!!

Vi får väl se vem som får rätt eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.