Hur var din helg?

Min helg har varit toppen, perfekt väder och massa aktiviteter.

På fredagen blev jag och Vincent bjuden överbjuda till Linda på tacos. Supertrevligt, vi satt där åt och snackade strunt. Så mysigt men jag var så trött så det blev en tidig kväll.

I lördags var det Stockholms Utbytet med mitt jobb. Dvs DHL Stockholm kom ner till oss i Göteborg. Vi tävlade mot varandra i kubb, äventyrsgolf, frisbeegolf och beachvolleyboll. Superroligt och alla som var med var sjukt taggade. Själv var jag lekledare för äventyrsgolfen och de som spelade kämpade väl.

Tyvärr förlorade Göteborg vandringspokalen men vi kommer igen vid nästa tillfälle 😉

Jag, Vincent och Ullie cyklade sedan lite MTB vid Bunketorp här i Lindome. 8,5 km slingan. Precis när vi skulle vända hem igen så cyklade vi genom en skogsdunge vid Lindome Kyrka och stötte på 3 killar/ungdomar som lekte med eld.

Vi skrämde bort killarna, som sprang iväg när de hörde oss. De visst att vad de gjorde var fel. Som tur var hade elden inte spridit sig eller blivit så pass stor. Så vi stannade och försökte släcka elden genom att stampa och fösa över stenar och sånt som fanns att ta till hjälp. Jag ringde även 112 för att berätta vad vi sett, gjort och att någon skulle komma för att hämta en 5 liter dunk med lacknafta som killarna hade lämnat kvar.

Undra vad som hade hänt ifall vi kommit cyklande förbi där mycket senare. Ja ja det vill man inte tänka på. Som tur var fick vi släckt elden och polisen skulle komma och hämta dunken med lacknafta.

Igår söndag, är det som vanligt MTB träning för Vincent och givetvis passade jag att köra mitt race. Totalt blev det 9 km stigcykling. Helt underbart roligt, att man inte börjat med detta tidigare 😉

Här kommer lite bilder som sammanfattar helgen!
Tacofredag hos grannarna
Äventyrsgolf vid Skatås
Otroligt vackert vid äventyrsgolfen
MTB Träning vid Rigortorpet, Anneberg
Otroligt vacker skog här
men ganska lerigt också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.