Hemma i Göteborg igen!

Vår semester blev inte som vi hade planerat riktigt men så blir det ibland. Vi fick hemlängtan helt enkelt.

Men det blev ändå en vecka på resande fot kring Dalarna med lite utflykter till både Spaksjön, Sandviken och kring Falun. Under vår vecka i Falun bodde vi hos Anders mamma som bor i Herrhagen.

Det blev många mil för mig på min MTB under veckan, vilket var jättebra, det kan jag behöva eftersom jag ska cykla Cykelvasan den 9 augusti. Vi cyklade första dagen 50 km från Herrhagen upp till Stångtjärn, vidare genom skogen till Grycksbo och Bjursås och vidare på grusvägen tillbaka till Falun. Hade ett bra tempo även fast det stigvis var väldigt stökigt.

Andra dagen blev det bara 35 km när vi var i Sandviken tillsammans med Anders bror Tomas, Pernilla och deras vänner. Körde deras Vasa slinga och det kändes att jag dagen innan hade cyklat 50 km. Men bra träning ändå!

Nu till veckan ser det ut att bli dåligt väder här hemma i Göteborg men det är bara att traggla vidare för att få lite mil i benen tills jag står i startfållan på Cykelvasan.

Annars under helgen nu har vi passat på att vara vid havet för att få lite sol och bad innan hösten kommer på intågande. Vi har tillsamman med våra vänner varit nere i Frillesås, Torstenvik och Vallda, Smarholmen som är otroligt barnvänlig.

Har upptäckt att jag har krympt…. japp det är sant 😉

Mina badkläder har börjat bli förstora, I-lands problem! Som tur var har Stadium rea nu på sina badkläder så jag fick handlat lite. Även om snart badsäsongen snart är över så åker jag och min kompis Linda till Spanien i Oktober för lite tjejsemester. Det ska bli sjukt skönt!

Nu till veckan kommer lite inlägg upp om våra äventyr i Dalarna. Än inga nya recept, just nu lagar jag väldig enkel mat. Typ grillat och grönsaker, fantasin orkar inte gå på högvarv nu när det är så varmt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.