Helgens tävling – OCR Backamo, Ljungskile!

Helgens tävling – OCR Backamo, Ljungskile. Sista deltävlingen i serien OCR Golden Trophy.

På lördag drar jag och några från gymmet till Ljungskile, för att köra sista tävlingen i OCR Golden Trophy. De som sprungit alla tre racen får en guldmedalj. Det är som tidigare en 5 km lång bana med 100 hinder att ta sig över. Givetvis kommer det att vara vatten, lera och avslutas med en ramp 🙂

Tyvärr missade jag första racet så det blir ingen guldmedalj för mig i år. Men nästa år då ska jag ha den där guldmedaljen!

Vårt start går kl 12:05 i klassen Race for Fun. Vi är alla i olika åldrar och styrka, men det som är så himla roligt är att vi hjälper varandra hela tiden. Peppar, lyfter och ser till så att alla kommer runt. Jätteroligt har vi!

Så nu laddar vi för helgens utmaning!!

Bor du i närheten får du hemskt gärna titta förbi och heja fram oss eller mig 🙂

Läs gärna min race rapport från förra tävlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.