OCR Golden Trophy Göteborg 9 juni 2018

I lördags var det dags för mig och team Lindome Gym & Hälsa att anta utmaningen, vi skulle ta oss igenom en 5 km lång hinderbana i terräng med 100 hinder. OCR Golden Trophy Göteborg 9 juni 2018!

Lördag

Även om jag inte brukar vara nervös så var jag det inför just detta lopp. Ni som följer mig vet att jag har haft ont i höften sedan jag sprang ett marathon i höstas, men peppar peppar ta i trä, den höll vilket är otroligt skönt!

Team Lindome Gym & Hälsa, vi är ca 40 stycken som springer tillsammans, peppade varandra och hjälpte varandra över hindren. Precis som förra året så springer man upp på de tre olika ”kullarna” kring Slottskogsvallen/Slottskogen här i Göteborg.

Otroligt jobbigt men ändå sååå himla kul och utmanande!

Vi sprang runt på Slottskogsvallen, åkte rutchkana nedför en backe, kröp under taggtråd, kröp över och under x-antal häckar och plank och allt avslutade med en ramp. Som tur var kom jag nästan hela vägen upp, så att en vänlig själ kunde hjälpa mig över kanten.

Den största utmaning för dagen tycker nog jag var värmen, luften stod nästan still. Tyvärr hade jag nog inte grundat tillräckligt bra med vätska helt enkelt.

Här kommer lite bilder som Justyna har tagit på mig och Aleksandra

Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Jag och Aleksandra kämpar med varsitt däck Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Fokus på rampen Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter
Äntligen i mål!!! Foto: Justyna – Aleksandras systerdotter

Söndag

Givetvis vill även Vincent springa samma tävling, som tur är springer barnen bara 2 km och tar sig över 22 hinder. Det som var roligast enl Vincent var rutchkana nerför backen, vattentanken och rampen. Taggtråden var bara jobbig och för lång…. hahah det kan jag hålla med om. Yr blev man 🙂

Alla barnen var superduktiga, dom kämpade också bra i värmen och alla kom i mål.

Här kommer lite bilder

Foto: Hom Television
Foto: Military Fitness Sweden
Lyckligare kille får man nog leta efter eller vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.