Grymt bra pass med Back to Basics PT

Inlägget innehåller annonslänkar

För några veckor sedan var jag på ett grymt bra pass med Back to Basics PT, Emelie.
Alltså hon körde stenhårt med mig vilket jag behöver, är alldeles för mesig när jag kör själv i gymmet 😉

Precis i början på sommaren var jag som sagt var med på ett blogg event, som du kan läsa mer om här, och då fick vi alla ett presentkort med 60 minuter PT pass med Emelie. Perfekt för mig som tränar så pass mycket!

Som tur var hade jag bokat in en fredag eftermiddag tillsammans med Emelie, för att hinna återhämta mig. Eftersom hon vet att jag är svag på ben så fokuserade hon träningspasset på just ben. Alltså precis vad jag behöver tänkte jag…..

Svetten lackade, jag pustade och stönade. Kan säga att det brann i mina ben, vader och rumpa!

Heja träningsvärk kan jag säga så här några dagar efteråt, hahaha!

Nu känner Emelie mig och vet hur jag tränar, men framför allt vet hon nog vad jag är svag på. Är du en ny kund så har man en konsultation först för att diskutera lite vad man önskar osv. Så att hon kan planera upp ett pass åt en.

Har du kört fast i din träning är det perfekt att plocka in en PT som ger en lite nytändning och inspiration, våga utmana dig att öka lite i vikt, våga göra lite mer repetioner.

Min tanke är att fortsätta att gå hos Emelie just för att hon ska få forma mig lite, eftersom jag känner att jag har kört fast lite i min träning.

Går du på gym men känner att du saknar inspiration att styrketräna, plocka in en PT, satsa lite på dig själv. Jag lovar du kommer inte att ångra dig.

Bor du här i Göteborg tycker jag verkligen att du ska kontakta Back to Basics PT, Emelie!

Foto: Emelie Back To Basics PT
Foto: Emelie Back To Basics PT
Foto: Emelie Back To Basics PT

2 kommentarer

  • ewasvensson

    God Morgon Pernilla!! Jag brukar besöka Göteborg en 4-5 gånger per år och ska nog besöka Emelie någongång för attfå något bra träningsprogram och på tal om träning ska jag faktiskt till gymmet idag, första gången på flera månader men först en pw. Ha en fantastisk måndag //Ewa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.