Gröna, Sköna tillbehör

I samarbete med Bokus
Äntligen är Birgitta Höglund nya kokbok här Gröna, Sköna tillbehör för ett friskare liv. Ska bli superkul att testa massa nya härliga tillbehör nu till allt grillat i sommar!

Finns massa gott i denna kokbok, jag såg genast ett recept som jag bara måste prova, Semitorkade tomater och även ett recept med ugnstorkade svarta oliver. Passar perfekt till kött, kyckling eller bara som tilltugg till ett gott glas rött.

Förordet är skrivet av vetenskapsjournalisten och författaren Ann Fernholm som jag lyssnar på många gånger. I boken skriver hon om att hitta tillbaka till sina rötter och hittat tillbaka till naturen och vad den kan erbjuda oss.

Även Birgitta skriver om att hitta tillbaka till naturen och hitta det som finns i våra skogar. Under de månader som Birgitta arbetade med sin nya kokbok har hon boostat sig i ett stort skogsbad. Hon har tagit alla bilder själv i de jämtländska skogarna. Birgitta berättar även om sin hälsoresa som hon har gjort och även hennes livskamrat Lennart.

Nu under sommaren kommer jag att testa massa olika tillbehör från Birgittas nya kokbok. Är du även nyfiken på att köpa en så har Bokus nu rea på den, klicka in på denna länk.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.