Grillkorv med pizzasallad

Ibland har jag verkligen ingen energi att laga mat, då är det lite skönt att man har lite snabbmat i frysen, grillkorv.

Även om korv inte är den bästa maten så funkar det när energin är på noll. Äter vi korv så köper jag alltid en korv med hög kötthalt och det har jag hittat hos ICA, Falukorv Extra Fin (71% kötthalt) och Härryda Karlssons, Grillkorv (85% kötthalt).

Tidigare åt Vincent inte dessa korvar utan ville ha Dennis korven….. men skam den som ger sig, jag lurade honom genom att köpa ett paket Dennis korv. Jag slängde korven och stoppade ner Härryda Karlssons grillkorv, så när han undrade vilken korv det var så sa jag Dennis korv. LURAD!!

Nu senast när jag hade noll energi så stekte jag grillkorv och gjorde en pizzasallad lite snabbt, enkelt och man blir mätt 🙂

Pizzasallad

Måltid Tillbehör
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 1/2 Vitkålshuvud
  • Rapsolja, en skvätt
  • Vitvins vinäger, en skvätt
  • salt, peppar
  • 1/2 Röd paprika

Instruktioner
 

  • Börja med att skiva vitkålen tunt och lägg i en bunke
  • Skiva även paprikan tunt och lägg ner i bunken
  • Tillsätt en skvätt rapsolja och vitvins vinäger, blanda runt
  • Salt och peppar efter tycke
  • Låt nu pizzasalladen stå och dra en stund innan du smakar av. Ev behöver du mer rapsolja eller vitvins vinäger.

Dt bästa är om man göra pizzasalladen dagen innan man ska äta den. Då har smaken verkligen satt sig och den blir 10 gånger godare tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.