Grillad kyckling i chilisås – så himla god och enkel.

Hej,
idag är det sportlov här i Göteborg fast Vincent får vara på fritids ändå. Vi ska vara ledig sedan i april så då får man härda ut fram tills dess. Men när jag hämtade han idag så såg han inte ut som om han lidit något, det var många klasskompisar som gick på fritids så jag ska inte ha dåligt samvete.

Idag känner jag av i vaderna att vi var ute och sprang igår. Tur att jag ska till gymmet imorgon så jag får träna liiiite mer, ha ha ha – är grymt taggad på att tona kroppen nu. Tidig 40 -års kris here i come…..
ha haha. Det är i alla fall vad min mamma säger om min nu…..
Ja tänker man tillbaka på hur jag var som tonåring så hade jag ALDRIG gissat att jag skulle bli värsta hälso- och tränings människan. Men ju äldre man blir desto klokare blir man eller??

Dagens middag blev grillad kyckling som jag plockade och la i en ugnssäker form, hällde över en chilisås och sen in i ugnen ca 15 min. Så enkelt och gott! Till detta serverade jag sallad med tomat och avokado men man kan lika gärna ha blomkålsris eller strimlad vitkål som du värmt upp i pannan.

Grillad kyckling i chilisås

Måltid Middag
Portioner 3

Ingredienser
  

 • 1 grillad kyckling
 • 2 dl crème fraiche
 • 3 dl grädde
 • 1 dl chilisås
 • salt och peppar
 • smakrik riven ost – jag hade whiskey cheddar hemma så jag rev ner den.

Instruktioner
 

 • Blanda samman crème fraiche, grädde och chilisås, smaka av med salt och peppar.
 • Låt stå och dra sig en stund.
 • Under tiden plockar du kycklingen och lägger i en ugnssäker form.
 • Häll sedan över blandningen och avsluta med den rivna osten över allt.
 • In i ugnen i ca 15 min på 200 grader.

Jag serverade sedan sallad med tomat, avokado och solroskärnor. Hällde även lite olivolja över salladen.
MUMS!!

Måste sedan visa en blus som jag köpte i helgen förresten, så himla fin. Som vanligt hittade jag denna blus i min favoritbutik vid Lindome centrum – Jencic. Jag kunde bara inte låta blir att inte köpa den.
Sorry för dålig bild men men det är inte lätt att ta kort på sig själv via spegel.
Ha ha ha

Ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.