Orbea Occam

Fredag och jag mår bättre!

Äntligen fredag och jag mår bättre med min borrelia vilket är jätteskönt.

Som ni alla har läst så fick jag borrelia i måndags, även om jag kände redan veckan innan att något inte stämde överens i min kropp. Nu under veckan har jag varit väldigt trött, framför allt på eftermiddagarna. I onsdags och torsdags gick jag faktiskt och lade mig en sväng på lunchen, just för att orka med eftermiddagen.

I torsdags testade jag även att cykla lite MTB då Vincent hade träning i Skatås. Det gick jättebra för mig att cykla, även om jag inte tog i och utmanade mig själv. Utan jag cyklade i lugnt tempo, gick i de flesta uppförsbackarna. Cyklade inte mer än 45 minuter innan det var samling på Brudarebacken i Skatås och kidzen fick lite fika.

Idag, fredag är mitt borrelia ring kring låret borta och jag går nästan helt normalt. Har inte heller denna trötthet i kroppen som jag har känt sedan tidigare. Ibland är penicillin bra att äta!

Ville bara meddela er alla att jag mår bättre nu och önska er alla en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.