Tillbaka på gymmet igen efter borrelia!

Det var så himla skönt att vara tillbaka på gymmet igen efter min borrelia. Så himla skönt att få svettas och lyfta skrot igen, underbar känsla!

Jag kände mig stark, taggad på att svettas och för att lyfta tungt. Riktigt skön känsla! Eftersom det inte blev något pass förra veckan med fokus på överkroppen körde igenom axlar, rygg, biceps, triceps, bröst och mage. Började med rodd och gick vidare med övre rodd och triceps, som ett superset. Sen blev det bollen och hantlar som jobbade med axlar och biceps. Bänkpress och avslutade med 3 olika övningar för magen.

Snacka om endorfiner, såå himla positiv när jag gick därifrån. Underbar känsla!

Det är så skönt att känna att man är tillbaka på banan igen, har bara två dagar kvar på min antibiotika kur för borrelia. Sen ska jag fortsätta boosta min tarm med probiotika. Antibiotikan tar jag död på alla mina egna bakterier också, så det gäller att fylla på med bra tarmbakterier igen. Allt för att inga dåliga bakterier ska ta över i mina tarmar.

Här kommer lite härliga bilder från mitt pass igår på gymmet. Ha en fin dag!

Boll och hantlar fick jobba med axlar och biceps
Denna hantel tryckte jag ur det sista ur biceps. Små korta rörelser från mage upp till bröst. Håller den framför dig, med båda händerna.
Bänkpress behövs alltid!
Känner mig stark och taggad inför nästa träningspass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.