Föreläsning Funktions Medicin

Igår, onsdag var jag tillsammans med Emelie som är både min vän och PT, på en föreläsning om Funktions Medicin. Väldigt intressant!

Jag och Emelie möttes upp vid Haga för att ta en kopp kaffe innan eventet skulle börja. Väldigt mysigt, Haga hade hängt upp sin julljus. Tyvärr tog jag ingen bild.

Föreläsningarna var på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och jag tror att vi var bort mot 200 st anmälda. Jättekul! Behovet är stort om just funktions medicin. Jag hade gladeligen utbildat mig till det idag om jag stod inför de valet att välja utbildning.

Jonas Bergqvist och Peter Martin pratade om kost, hälsa och funktions medicin. Jämförelsen med den traditionella sjukvården och funktions medicin. På sikt tror jag precis som de att vi är tvungna att se på vad som är orsaken till sjukdomen för att lösa det och inte dämpa symtomen med ett piller.

Som vanlig efter ett sånt här events så får man sjukt mycket energi, inspiration och tankar som snurrar i huvudet. Ska jag utbilda mig till hälsocoach osv. Vad ska jag bli när jag blir äldre? hahaha

Om inte annat är jag sjukt intresserad av vad kost kan göra för vår hälsa. Om inte annat hjälper det mig att biohacka mig själv och se en rödtråd.

Om du bor i närheten av Lund, Örebro och Uppsala tycker jag verkligen att du ska boka in dig på deras event under nästa år. Se nedanför bild när det är samt vart du ska anmäla dig till. Sjukt intressant!

Länk till anmälan!
Jonas Bergqvist
Peter Martin
Goodiebag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.