Fiskgratäng med blomkålsmos

Alltså wow vad gott det blev! I tisdags gjorde jag ett gammalt recept som finns här på bloggen, fiskgratäng med blomkålsmos. Jösses vad gott det var även fast jag råkade tina upp rödspätta istället för torsk.

Jag försöker att uppdatera lite gamla recept löpande. Försöker att åtminstone få med ett gammalt recept till min veckomatsedel. På så sätt uppdaterar jag recepten med nya bilder och lättare utskrift funktion.

I morse när jag plockade upp fisken så tittade jag inte riktigt på paketet utan så bara tog upp den. När jag några timmar senare tittade och kände på fisken såg jag att jag hade tinat upp rödspätta istället för torsk. Hmm…

Men det funkade klockrent med rödspätta, jag rullade ihop de i små rullar och lade de i mitten på en ugnsform. Blomkålsmoset klickade jag sedan ut runt om rödspättorna och såsen längst upp.

Nästa gång kommer jag att hälla i lite dill för jag tror det skulle passa bra till även om jag garnerade med några dillkvistar.

Fiskgratäng
Till recept

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.