MTB konferens

En recap från Åre MTB konferens

Nu sitter jag här hemma vid min köksö och dricker en kopp fettkaffe. Jag tänker tillbaka till förra veckan då jag var i Åre för att tala på en MTB konferens om vårt arbete vi gör, jag och Linda Siljhage, kring mtbtjejer.se. Jag sov oroligt några nätter innan och jag måste nog erkänna att jag var rätt nervös att ställa mig på scen för att tala inför så många människor. Det har jag aldrig tidigare gjort, så nu så här i efterhand är otroligt stolt över min prestation.

Från att jag fick information om att det var jag som skulle åka upp till Åre började jag och Linda förbereda en text som jag sedan finjusterade utifrån mitt talesätt. Därefter var det egentligen bara att börja öva så att jag kunde texten utantill. Nu visste jag inte hur mitt huvud skulle reagera när jag väl stod på scen, så jag förberedde min text på 4 lappar som jag kunde ha med mig. En trygghet och något att luta mig mot när jag samlade tankarna eller tog en tyst minut.

Nattåget anlände redan till Åre klockan 09:00 på morgonen och MTB konferensen började inte förrän vid klockan 14:00 då Stockholmståget anlände. Med på nattåget var även Tomas som är ordförande i vår cykelklubb, Göteborgs Stigcyklister som också skulle vara en utav talarna under dessa två dagar. Vi tog oss en promenad genom ett snötäckt Åre och spanade in butiker och restauranger. Jag blev förvånad över att det ändå var så pass många butiker. Åre är en otroligt charmig by måste jag säga, känner att jag behöver åka dit igen för att uppleva sommaren och MTB lederna där.

MTB konferensen var otroligt bra och intressanta talare där Cykelfrämjande verkligen hade lyckats med att få till en bra blandning på talare. Läs gärna min artikel om MTB konferensen via mtbtjejer.se där jag går in mer på vilka som talade.

Jag talade på MTB konferensen dag 2 under rubriken lokala och vardagliga cyklingen. Det var en otroligt nervös Pernilla som vaknade dag 2 men det som är lite coolt, är att ungefär 20 minuter innan jag skulle gå upp på scen, så infann sig ett lugn. Coolt va! Jag gick upp och levererade med bravur. Jag kom av mig några gånger men jag samlade mig genom att titta ner på mina lappar. Byte bland och körde vidare.

Såå himla coolt! Jag är galet stolt över att jag gjorde det. Några som jag hade lärt känna under MTB konferensen frågade jag efteråt om det lät bra med min röst, hördes det tydligt vad jag sa osv. Det lät jättebra, jag var inte alls nervös på rösten och jag hade ett bra tryck i rösten. Det var härligt att höra min göteborgska sa en. Hahhaha

Efteråt släppte alla spänning märkte jag. Jag fick ont i huvudet, ont i kroppen, axlarna så jag gissar att jag under en längre tid varit stressad över det här och nu släppte alla spänningar. Såå himla skönt men jag fick ta en huvudvärkstablett.

Det gäller att utmana sig själv ibland för att ta sin egna utveckling vidare. Jag är otroligt stolt och glad över att jag fick äran att göra det här. Och vilken härligt egoboost det sedan blev när jag fick bra feedback av deltagarna och att de blev ännu mer nyfikna på oss på mtbtjejer.se.

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.