Fisksoppa med ajvar

En enkel fisksoppa till vardagsmiddag

Ibland är det enkla som är det goda i en fisksoppa till vardagsmiddag. Du behöver inte göra storkok eller långkok, det går att lyckas ändå om du frågar mig. Idag dela jag med mig utav ett väldigt enkelt recept som jag haft länge på bloggen, en fisksoppa med ajvar som i original är en kycklingrätt.

Jag måste få erkänna att jag sover bättre nu när jag har tänkt om vad gäller min mat på kvällarna. Kroppen får inte alls jobba lika hårt för att smälta och processa maten som jag äter. Jag har helt klart tänkt rätt genom att äta lunch som en kung och middag som en prinsessa. Ja, du fattar – till lunch äter jag min ”största” måltid och middagen blir något lättare.

Pulsen har blivit lägre och jag sover mycket bättre. Så det blir helt klart bättre för mig och min kropp, bättre återhämtning och en piggare Pernilla 🙂

Hur tänker du kring mat och återhämtning?

Detta är helt klart något jag ska försöka fortsätta med. Det är inte alltid det är enkelt att lösa en ”lättare” middag men mitt mål är att göra det. Givetvis kommer jag att fortsätta dela med mig utav det jag upptäcker och upplever så att även du kan justera utifrån dina förutsättningar.

Fisksoppa med ajvar
Såå himla gott!
Till recept
Fisksoppa med ajvar
Smörstekt champinjoner och lök
Fisksoppa med ajvar
Blanda samman grädde och ajvar.
Fisksoppa med ajvar
Lägg ner fisken tillsammans med champinjonerna och löken
Fisksoppa med ajvar
Sist men inte minst ner med spenaten.
Fisksoppa med ajvar
Smaklig måltid
Fisksoppa med ajvar
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.