Sudio E2 trådlösa hörlurar

Nya trådlösa hörlurar från Sudio

I samarbete med Sudio
Jag är riktigt nöjd med mina nya trådlösa hörlurar från Sudio. Perfekt att ha på gymmet eller när jag kör mitt träningspass hemma i trädgården som jag gjorde förra veckan. Grym musik i ören och full fokus på mitt träningspass.

När jag tränar är det otroligt viktigt med bra musik i öronen. Man kommer in i en bra stämning, man orkar lyfta ännu tyngre än vad man tänkte sig. Såå himla nice! Tidigare har jag haft ett par rosa hörlurar, Sudio Ett, på gymmet men kände att det var dags att uppdatera sig lite. När jag fick erbjudandet att testa deras nyaste trådlösa hörlurar var jag snabb att säga ja.

Sudio är ett svenskt märke som startade i Stockholm 2021. De vill ge oss lyssnare en grym upplevelse som ger ljudet ett liv. Och jag måste säga att deras trådlösa hörlurar är grymt bra. Ljudet är ännu tydligare om jag ska jämföra med mina tidigare och Noice Cancellation är ännu bättre. Jag hör inget annat än den musik jag spelar, riktigt bra måste jag säga. Noice Cancellation är brusreducering ifall du inte visst det. Dessa trådlösa hörlurar har en mikrofon på både in- och utsidan som gör att bullret/ljudet minskar ännu bättre än tidigare, vilket märks tydligt.

Du kan med utan problem föra ett samtal eller ta ett teams-möte med dessa trådlösa hörlurar, eftersom de har dubbla sändare som isolerar din röst, så du hörs klart och tydligt. Sudio E2 har även längre speltid än mina tidigare Sudio Ett. Dessa kan spela upp till 6,5 timmar innan man behöver ladda de igen.

Jag är riktigt nöjd med mina nya Sudio E2 grå. De finns i 4 olika färger, grå som jag har och svart, Sand och Jade. Sitter bra i örat och du behöver inte vara rädd för varse svett eller vatten eftersom de står emot vatten. De tar inte mer än 1 timme att ladda.

Jag har en Sudio rabattkod som ger dig 15% – pernillalantz15 – gäller i 90 dagar från och med idag.

Sudio har kampanj just nu, du får med en trådlös laddare ifall du beställer Sudio E2 innan 30 april eller så långt lagret räcker. Den trådlösa laddaren har ett värde på 429 sek. Jag upptäckte att jag även kan ladda min mobil med samma laddare, genom att lägga mobilen på plattan. Rätt coolt eller hur!!

Sudio E2 trådlösa hörlurar
Sudio E2 trådlösa hörlurar
Den trådlösa laddaren
Sudio E2 trådlösa hörlurar
Sudio E2 trådlösa hörlurar
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.