Höst

Det händer så mycket nu

Det händer så mycket intressant och roliga saker just nu. Jag ser verkligen framemot en härlig höst men framför allt ett fullspäckat 2024.

Under snart två veckor har jag och min tjejkompis Linda haft massa härliga och intressanta möten med samarbetspartners till vår gemensamma satsning på mtbtjejer.se. Riktigt kul att vi fått sån positiv respons. Och något som jag blir glad och överraskad på är man känner igenom både mig och min man Anders. Lite kul eller så glömmer man inte Lantz så lätt 🙂

Följ oss via MTBTJEJER.SE!

Här hos mig på min sida försöker jag lägga en plan för 2024 och jag söker samarbetspartners. Jag har en vision om att hitta samarbetspartners som gör att vi kan åka runt med vår plåtis och upptäcka Sverige. Tänk att få se alla godbitar som vi ännu inte har upptäckt. Testa nya cykel- och vandringsområden.

Har du tips på nåt fint område som du tycker att vi ska besöka, tveka inte utan hör av dig antingen via en kommentar här nedanför eller skicka ett meddelande.

Du har väl inte missat vårt äventyr i somras till Nimis eller när vi vandrade till Njupeskärs vattenfall.

Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.