Bloggen fyller 10 år

Tiden går så himla fort när man har roligt tillsammans. Tänk att min blogg fyller 10 år idag, otroligt roligt och det här trodde jag nog inte när jag startade min blogg. Tack till alla er som hänger här tillsammans med mig och alla mina samarbetspartner genom åren.

För en vecka sedan fick jag en påminnelse från min kalender, där den berättade för mig att det snart är 10 år sedan jag började blogga. Tänk att jag har haft min blogg i 10 år nu, där jag delar med mig utav mitt liv. Jag använder ibland min blogg som en dagbok, bara för att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde vid ett speciellt tillfälle eller när jag funderar på vilket årtal en viss händelse ägde rum. Jag delar med mig allt i mitt liv, den kost jag äter och alla de äventyr jag är iväg på tillsammans med min familj.

Tack till dig som följer mig, som läser min blogg eller använder den som en receptbok. Utan er hade jag nog aldrig hållit på så pass länge som jag ändå har gjort. Under dessa 10 år har jag fått massa roliga och härliga samarbeten som gör att jag kan täcka mina utgifter som det ändå innebär att ha en bloggen med eget domännamn. Jag ligger på 5:e plats över de mest besökta bloggarna i Göteborg, vilket är otroligt roligt.

I januari i år startade jag eget företag, vilket är otroligt roligt men också utmanande. Speciellt nu när vi är i en lågkonjuktur där alla företag drar i handbromsen vad gäller samarbeten. Jag har full förståelse för detta, det är bara att tänka ur mitt eget perspektiv hur jag tänker som privatperson.

Jag är ändå glad att jag tog steget, man måste våga satsa för att kunna utveckla sig själv och bloggen. Tack till alla er som läser och hänger här tillsammans med mig, som signat upp sig på mina nyhetsbrev som går ut lite då och då. TACK utan er hade jag aldrig gjort det här!

Pernilla Lantz signatur

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.