Racerapport – OCRGT Backamo

I lördags körde jag tillsammans med The Cross Factory OCRGT Backamo, dvs OCR Golden Throphy. Sjukt rolig bana!

Backamo är nog den roligaste OCR banan jag har sprungit. Den är utmanande, rolig och tuff på samma gång. Det är fortfarande 5 km med 100 hinder som man ska ta sig igenom.

Det roligast är nog PVC rören man åker igenom ut i en sjö. Så himla roligt och snabbt går det. Nytt för i år var ett vattenhinder i en vallgrav där man lagt armeringsjärn över så att man precis kunde flyta på rygg och flytta sig framåt med hjälp av nätet.

Vi var ett tjugotal som sprang från The Cross Factory, se vår team bild nedanför. Men detta var sista gången jag sprang ett OCR lopp, tror jag. Min kropp pallar det inte längre även om jag äntligen fixade att ta mig igenom Monkeybar. Vilket jag var överlycklig för!

Eftersom vi är så pass många så blir det att man tillslut delar upp sig i mindre grupper men jag och Ulle höll ihop igenom hela racet.

Nu blir det mer fokus på MTB och Tjejvasan, men först ska jag kurera min kropp så idag består av massa blåmärken 😉

Här kommer bilder från racet som OCRGT tagit, samt medlemmar från vårt team.
Ja, ibland behöver man hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.