Husbil

Då står vår husbil på uppfarten

Äntligen står vår husbil på vår uppfart, så himla roligt. Det var i fredags som vi åkte för att hämta hem den från Fritsla. Det var med skräckblandad förtjusning jag åkte dit men så lycklig när vi körde hem den. Nu ser jag verkligen framemot våra äventyr i sommar.

Det var i januari som vi bestämde oss att köpa en husbil och vi tittade denna några veckor senare men vi hämtade inte hem den förrän nu. Vi fick solceller installerade, backkamera monterad och ett nytt bord pga att förra ägarna monterat dit en fast bord som inte gick att fälla. Nu kan man sova 3 personer utan problem, ytterligare en till blir trångt men men finns det hjärterum som finns det stjärterum. Hahha

Så nu ska jag fylla husbilen med allt som kan tänkas behöva. Jag har redan handlat på Biltema diverse platsmuggar, vinglas, tallrikar och lite bunkar som jag har fyllt med lite the, kaffe, makaroner till Vincent mm. Vi har även köpt solstolar med nackstöd och ett bord så vi kan äta ute i solen.

Vad mer kan behövas, har du något tips?

Redan nu till helgen ska vi nog dra ut till havet och se solnedgången och vakna upp där. Det ska bli spännande att sova i den för första gången, men gött att vakna upp med havsutsikt. Att ta en kopp kaffe och bara titta ut över havet, livskvalité.

Om du inte följer mig via Instagram, gör det för där kommer jag att dela mer bilder från alla våra äventyr med vår husbil, Pelantz, heter jag där.

Här kommer några bilder från att vi fick hem husbilen.

Husbil
Här ser ni det nya bordet vi fått installerat. Tidigare satt det ett runt bord som inte gick att fälla.
Husbil
Här ser ni vårt kök och vidare in i vårt sovbädd i husbilen
Husbil
Ett skåp jag har fyllt med lite plastporslin som muggar, glas och tallrikar.
Husbil
Ytterligare ett skåp med lite burkar och annat smått och gott.
Husbil
Titta vad vi fick av försäljaren, en flaska bubbel och två glas. Så mysigt!
Husbil
Här står den på vår uppfart. Tur att vi har en stor uppfart/parkering
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.