Änggårdsbergen, Göteborg

En helt magisk dag i Änggårdsbergen

Här i Göteborg är det verkligen vår och i helgen hade vi en helt magisk dag i Änggårdsbergen. Eller rättare sagt den började redan i fredags med en MTB tur. Perfekt start på helgen!

Sedan i torsdags har vi besök från Borlänge, Johan och Anna-Karin som lånar vår gäststuga. De driver Trailfit MTB tillsammans och de erbjuder coachning och kurser både för klubbar och privatpersoner. I fredags kickade vi igång helgen med att dra till Änggårdsbergen för en härlig eftermiddags tur på MTB. Det var ca 11 grader varmt ute och strålande sol. Helt underbart, det är verkligen vår i luften hos oss nu.

Anna-Karin har inte tidigare kör i Änggårdsbergen men blev helt såld. Wow vilka stigar och vilken natur. Hon var helt lyrisk, vilket jag förstår. Det är helt magiskt att cykla i Änggårdsbergen, naturen är magisk och det finns underbara stiga här som man får cykla på. Både för de som är nybörjare och de som vill cykla mer avancerat.

Lördagen startade jag och Vincent med att åka och klippa oss men väl hemma igen blev det en snabb lunch, byta om för att sedan dra tillbaka till Änggårdsbergen. Vi blev ett härligt gäng som drog iväg strax efter 14, Ki och Ullie, Johan och Anna-Karin, Anders och jag. Det blev en härligt MTB tur men både inslag av teknikträning i form av spårval, hopp och få till ett bra flyt i körningen. Även denna gång lyckades jag att hoppa på trähoppet. Lyckan är total 🙂

På kväll blev det afterbike men lite kallskuret, grillat och härligt häng hemma hos oss med hela gänget. Så himla mysigt med mycket skratt och historier kring MTB körning. Helt underbart, det var längesen man skrattade så mycket som igår.

Idag blir det häng här hemma i trädgården. Min plan är att städa växthuset och börja planera lite vad jag ska ha i mitt växthus. Tänkte även plantera om mina blommor inne, det är verkligen dags. Har 4 blommor som verkligen har växt ur sina krukor, där rötterna sitter fast i ytterkrukan…. hahah kan säga att det var länge sedan jag planterade om min blommor, om jag någonsin gjort det 😉

För mer bilder och filmer, så glöm inte bort att följa mig även på Instagram där jag uppdaterar dagligen med bilder och stories från mig dag. Du hittar mig under namnet Pelantz. Vore supertrevligt ifall du även där följer mig.

Ha en fin söndag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.