Bloggen fyller 8 år idag!

Stort Grattis till både mig och dig, idag fyller bloggen 8 år! Det är i 8 år som jag har delat med mig utav mitt liv till dig, delat alla upplevelser, recept och den träning jag gör. Stort tack till dig som läser min blogg!

För 8 år sedan började jag blogga efter att en följare på Instagram ville ta del utav de recept jag gjorde. Stort tack till hen, annars hade jag kanske aldrig börjat blogga. Här på bloggen delar jag med mig utav mitt liv, den kost jag äter, alla mina äventyr och upplevelser.

När jag började blogga för 8 år sedan var det enbart för att dela med mig utav de recept jag gjorde och inte så mycket om mitt liv. Men upptäckte rätt snabbt att ni var intresserade att veta mer om mig, om vem jag var och vad jag pysslade med. Idag skriver jag om allt, jag är rätt transparent och delar med mig utav mitt liv ocensurerat.

Jag är otroligt glad och tacksam för alla er läsare, som hänger här tillsammans med mig och tar del utav mitt liv. Jag försöker så gott jag kan sprida en positiv energi till både kost och träning. Inget är omöjligt även om man är över 40 år.

Jag älskar att experimentera på mig själv där av testar jag olika saker som jag utsätter mig själv för, som just nu försöker jag bli av med min allergi och matintoleranser genom att äta Carnivore i 30 dagar.

Tack än en gång för att du hänger här med mig!

Jag kommer att fortsätta skriva så gott jag kan och givetvis dela med mig utav mitt liv och de äventyr jag gör.

Ha en fin dag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.