Brukar du sätta upp mål?

Brukar du sätta upp mål för dig själv? I ens arbetsliv har man kanske mål som man ska uppnå på arbete men sätter ni upp mål för er själv? Jag har aldrig tänkt på att jag sätter upp mål för mig själv, förrän ni följare påtalade det för mig. Att jag var otroligt mål fokuserad och att det inspirerade er, vilket jag tyckte var superkul att höra.

Jag har aldrig tänkt tanken tidigare, att jag är mål fokuserad men ju mer jag tänker på det så är jag nog det. Även om jag inte tycker om att ha pressen på att prestera x-antal kundmöten eller uppnå en viss budget. Jag tänker på de som arbetar som säljare, det har aldrig lockat mig.

Ju mer jag tänker på det, ju mer förstår jag att jag sätter mål hela tiden för mig själv. Det började en gång i tiden då jag satt upp viktminskning som ett mål. Jag hade varit gravid och kunde inte skylla på det längre eftersom sonen, Vincent hade blivit alldeles för stor… hahha. Jag behövde gå ner i vikt och jag satt upp ett mål att jag ska gå ner i vikt med hjälp av LCHF, eftersom en vän hade fått fina resultat.

Jag gav det hela 6 månader och då var målet 10 kg. Jag kan meddela att jag gick ner hela 20 kg på 6 månader. Sedan dess har jag satt upp olika mål för mig själv hela tiden. Det har varit allt från att springa ett maraton till att lära sig cykla MTB och klara vissa övningar på gymmet.

Tänker jag till min blogg, mina sociala medier så har jag mål även där. Jag vill öka min spridning givetvis och få flera följare som jag kan få inspirera med mitt sätt att leva och den kosthållning jag har. Jag älskar verkligen när jag får feedback från alla er. Det ger mig en energiboost att fortsätta med det jag gör.

Jag tänkte göra en serie med inlägg, där jag berättar mer kring hur jag tänker kring målsättning och hur jag gör för att nå dit. Skulle det vara intressant att läsa?

Jag hoppas det eftersom jag brinner för det och för att lyckas måste man ändå ha ett strukturerat sätt för att nå sitt mål. Vad tror ni om det?

Om inte annat så kör jag ändå, ska lägga upp ett inlägg i veckan om hur jag arbetar för att nå mina mål och hur jag tänker. Så hoppas jag att det kan inspirera er till att uppnå era mål.

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.