Bokrecension – Baka med frukt & grönt skriven av Birgitta Höglund

I samarbete med Bokus
För en tid sedan fick jag i min brevlåda Birgitta Höglund nya kokbok, Baka med frukt & grönt. Så idag tänkte jag berätta lite vad jag tycker om hennes nya kokbok. Du kanske ska beställa en försenad påskpresent till dig själv!

Birgitta börjar med att dela med sig utav sina tankar när det gäller att baka glutenfritt. Det börjar komma mer och mer glutenfria alternativ på cafe men oftast med massa konstiga mjölmixer som även innehåller en massa socker. Hon hoppas att med denna kokbok ge bättre alternativ då med nötmjöl och torkad frukt istället.

Baka med frukt & grönt är otroligt fint gjord, vackra bilder som Birgitta själv tagit kring Djurgården. Skrattar för mig själv själv när jag läser om hur alla dessa bilder blev till, där allt inte gick helt smärtfritt. Stackars apelsinkaka som blåste ner 🙂

Det finns många bra recept som jag kommer att testa, först ut blir nog Ostvåffla. Har både räkor och rom kvar från påskhelgen. Stekpannebröd ligger nära i tiden och Chokladvåffla. Mums!

Är du nyfiken så finns den att beställa via Bokus, en present till dig själv eller en vän.

Tack snälla Birgitta för din härliga kokbok!

Min vän Birgitta har gjort det igen, en härlig kokbok med massa gott!
Hur gott ser inte detta ut – mums!
Ostvåffla med majjo, räkor, rom, röd lök och dill

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.