Champange

Mina planer för 2023

Jag har stora planer för 2023 och några utav mina mål kan jag redan bocka av. Nu tar jag min blogg ytterligare ett steg i rätt riktning. I fredags fick jag papperna från Skatteverket, det är nu officiellt, jag har startat en enskild firma. Och det firade givetvis jag och Anders i fredags med att öppna en flaska champagne.

Jag har äntligen tagit ett steg vidare i min utveckling, min målsättning för mig själv. Redan för ca 5 år sedan satt jag upp ett mål att jag skulle starta ett företag. Jag skulle våga satsa på min business och det har jag nu äntligen gjort. Jag skickade in min ansökan långt innan julledigheten och jag fick svar förra veckan från Skatteverket att allt nu var klart.

Enskild Firma

Jag har startat en enskild firma till och börja med för att kunna fakturera själv mina samarbeten som jag gör här genom bloggen. Tidigare har jag använt mig utav ett företag som fakturerat åt mig som privatperson och betalat sociala avgifter, skatt och moms åt mig men nu har jag tagit steget i rätt riktning. Check på den i min målsättning för mig själv.

På min lista över mål har jag även satt upp att jag ska skapa en funktion som gör att det blir lätt för mig att skapa nyhetsbrev till alla er som följer mig. Där ni kan ta del utav erbjudande, nyheter och annat smått och gott. Det har jag nu också ordnat och satt upp via bloggen, så gå in och anmäl dig – du hittar länken längst ner i detta inlägg.

Så stort GRATTIS till mig själv som vågar satsa!

Kram P


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.