Harmoni, lugn

Godmorgon mina vänner, hur står det till?

Godmorgon mina vänner, hur står det till? Själv har jag fullt upp, känner mig lite stressad så tyvärr prioriterar jag bort er då. Hemskt ledsen för det, men jag är viktigare än att skriva till er. Jag hoppas att ni har överseende med det.

Träningen har hamnat lite skym undan också men idag ska jag åka till gymmet. När jag är stressad är det superviktigt att jag får till träningen så att jag blir av med all stress som är i kroppen. Inte bra med för mycket och för länge med kortisol påslag. Nästa veckas arbete ser ut att bli mycket lugnare vilket är skönt. Just nu är det galet mycket för mig att göra.

Intervju

Det har dock hänt lite roliga saker ändå i mitt liv. Jag har blivit intervjuad av Unionen i mitt fackliga arbete, vi pratade om utmaningarna men även det positiva med att arbeta fackligt. Om inte annat är det kul att man blir uppmärksammad i det fackliga arbetet. Jag personligen tycker att det är något positivt att arbeta fackligt på en arbetsplats. Man får lära sig förhandla, jämka och utmanar sig själv att ta plats och ifråga sätta arbetsgivaren. Ska se ifall jag kan få artikeln sedan och dela med mig den till er.

MTB Magasin

Jag har tillsammans med min vän Linda Siljhage dragit igång en ny hemsida, ett MTB magasin för tjejer. Superkul verkligen. Jag har tidigare tänkt ändra inriktning här hos mig genom att skriva ännu mer om MTB, men nu känner jag inte samma behov av att ändra inriktning här hos mig. Givetvis kommer jag att fortsätta som jag tidigare gjort, dela med mig utav mina/våra äventyr till dig. Du behöver inte vara orolig, jag kommer fortsätta att skriva om allt möjligt som jag ändå gör på MTB men på mtbtjejer.se kommer jag att nörda ner mig lite mer än vad jag gör här.

Business

Som du kanske kommer ihåg har jag dragit igång ett företag, en enskild firma. Superkul också och det ska bli intressant att se vart det bär av med det. De senaste åren har mina samarbeten ökat, vilket är jättekul. Nu ska jag bara se ifall det går att göra en business utav det. Det hade varit superkul verkligen ifall alla mina utgifter kunde täckas och få in lite cash i företaget. Håll tummarna för mig!

Längt till våren

Som jag längtar till våren nu. Jag vill lägga undan alla tjocka jackor och vinterkläder. Jag vill gå ut i trädgården och röja. Det är så avkopplande att bara gå ut i trädgården, höra fåglarna och greja i landen. Känna solstrålarna värma och känna lugnet. Nu tycker jag att det räcker med regn och rusk som det alltid är i Göteborg på vintern. Jag fick lite vårkänslor nu i helgen, när solen tittade fram i lördags, magiskt. Jag vill ha mer såna dagar helt enkelt.

Nepp, nu behöver jag nog dra igång min jobbdator då klockan närmar sig 08:00 och en ny arbetsdag närmar sig. Ha en fin dag alla och ta hand om er!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.