Sista dagen på min kurs!

Idag är det min sista dag på kursen jag går hos Unionen, om aktivt lönearbete.

Jag sitter nämligen som förtroendevald på mitt jobb bland oss tjänstemän. Då får man passa på att gå intressanta och bra kurser. Och aktivt lönearbete är ju lite rätt i tiden eftersom just det arbetet börjar strax.

Under mina tre dagar har jag noterat att det serveras väldigt mycket godis och choklad. Det finns en stor fruktkorg som alla nästan plockar frukt ur. Detta är inget jag tar men ser alla andra hur de reagerar, upp som en sol ner som en pannkaka.

Luncherna är helt okej, det går att välja bort potatisen och ta sallad istället. Mitt blodsocker har ändå varit helt okej dessa dagar. Idag ska jag äta Ceasarsallad med kyckling men kom på just nu att jag glömde välja bort krutongerna. Ja ja jag får peta bort de.

Upptäckte att jag har gått ner 1 kg sedan 14 dagar tillbaka så jag hoppas att det är effekten utifrån att jag nu är verkligen i ketos. Kroppen vågar släppa vikten efter så många år, jag har nämligen inte gått ner under 75 kg de senaste 3 åren tror jag. Kul!

Ikväll medan sonen spelar Saxofon i orkestern ska jag träna överkropp, med mina nya övningar. Tur att jag bara har telefonmöten på fredag, för jag kommer inte kunna köra bil eller lyfta armarna 😉

Ha en underbar torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.