Vår helg i Falun!

Nu i helgen var vi i Falun tillsammans med vänner och cyklade MTB för hela slanten. Vi hade bokat en 6 bäddstuga på Lugnet Camping.

Från början var det tänkt att vi enbart skulle vara 5 stycken i stugan. Vi tre plus Anders kompis Mikael och hans son. Men det slutade med att våra vänner familjen Cedergren även hängde på. Inga fler lediga stugor så de fick hyra en liten hytta. Funkar att sova i 🙂

Att köra från Göteborg upp till Falun tar i princip hela dagen, eller rättare sagt 6 timmar. Så fort vi kom upp till Falun checkade vi in i stugan och bytte om för att dra ut på en cykeltur.

Riktigt skönt att röra på sig efter så många timmar i bilen.

Vi cyklade alla tillsammans på Lugnet Blåa tur, som är ca 7 km lång. Alldeles lagom tur för oss. Måste säga att cyklingen i Falun är helt magiskt, härliga stigar och lagom tekniskt svårt för mig.

Under lördagen tränade Anders, Mikael, Josh och Vincent, eftersom de skulle köra Enduro Sweden Series i söndags. Så då passade jag och familjen Cedergren på att köra den röda slingan på Lugnet. Blött och regnigt men helt magiskt roligt.

Tror att alla var supernöjda över helgen och att vi alla fått blodad tand att hitta på mer äventyr.

Hann även med att träffa Matilda som driver företaget MB Hälsa strax utanför Falun. Vi smider härliga och intressanta planer tillsammans. Vänta bara så ska ni få se, mer än så säger jag inte idag 🙂

För er som är nyfikna hur det gick för Anders och Vincent på tävlingen, så är de supernöjda. Anders hamnade på plats 11 i Master och Vincent placering 19 i åldersgruppen 13-14 år.

Här kommer lite bilder från helgen,
Utsikt från Hoppbackarna vid Lugnet
Tyvärr kan man inte få med färgerna på bilden men wow, höstfärger
Uppe på en annan topp kring Lugnet, disigt och blött
Far och son – raceday
Anders jumpsuit blev en snackis
Jumpsuit – typ som en sparkdräkt, dvs jacka och shorts i ett
Härliga Matilda som bor så himla vackert, precis vid Varpan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.