Isaberg Bike Park

Älskar husbilslivet

Jag verkligen älskar husbilslivet, att bara kunna fylla kylskåpet, lasta cyklarna och sen bara sticka iväg på äventyr. Underbart!

Det har varit tyst här på bloggen ett tag, förlåt. Det har varit lite mycket just nu så jag har prioriterat mig själv istället. Jag har haft fullt upp med att vara media ansvarig under en endurotävling här i Göteborg genom Göteborgs Stigcyklister. Det har varit superkul men det har också tagit mycket energi från mig. Plus att det har varit mycket på jobbet. Då blir det att stänga ner allt annat som jag inte behöver göra och därför blev bloggen tyst ett tag. Jag tror dock att ni har överseende med det.

Men nu är jag tillbaka känner jag. Jag har fått ladda mina batterier och fått härlig energi från vänner. Vi har nu i helgen hängt i Isaberg MTB Arena / Bike Park. I fredags hyrde vi deras bastuflotte, helt underbart att sitta där och bara vara, ta sig ett dopp och in i bastun igen. Kallt och det tog tid innan jag doppade mig med skönt var det!

Hela lördagen hängde vi i deras Bike Park och snurrade runt mellan de olika lederna. På kvällarna har vi grillat och bara haft det gött. Precis vad jag har behövt.

Allt blir så mycket enklare med husbilen tycker jag nästan. Vi har allt med oss och det är bara att styra mot nästa äventyr!

Isaberg Bike Park
Pernilla Lantz signatur

2 kommentarer

  • Kattiz

    Välkommen tillbaka! Finns nog inget bättre än ett aktivt friluftsliv med plåtis. Vi var plus 60 när vi helt plötsligt fick idén att köpa husbil, aldrig tidigare levt varken camping eller båtliv. Och vi fastna för detta liv direkt. Långa cykelturer, enkla middagar, läser böcker – härligt är det 👍❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.