10% rabatt på Hälsokontroll XL hos Werlabs

I samarbete med Werlabs, inlägget innehåller annonslänkar

Nu är det dags igen att göra min årliga kontroll, varför inte göra det nu när Werlabs har 10% rabatt på sin Hälsokontroll XL – Passa på även du!

Jag tycker att Werlabs hälsokontroller är bra eftersom jag kan göra de på mina villkor. Jag bokar och betalar på nätet, sedan åker jag till de provtagningsställe jag har valt för att ta blodprov. Under dagen trillar alla mina resultat in och avslutningsvis får jag ett utlåtande av en läkare utifrån mina resultat. Smidigt och enkelt!

Eftersom jag har gjort dessa prover två gånger tidigare så ser jag min förbättring eller försämring. Perfekt för mig som älskar att biohacka mig själv. Läs gärna mitt tidigare inlägg.

Deras Hälsokontroll XL är den mest omfattande, med 33 hälsomarkörer och ger dig information om bl a. sköldkörtel, blodfetter, blocksocker, lever- och njurfunktion, ev inflammationer och en heltäckande blodstatus.

Så passa på även du att göra en hälsokontroll XL hos Werlabs, nu när det är 10% rabatt. Hitta ditt närmsta ställe för provtagning här.

Uppge Kod: 03XL10 – giltig tom 31 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.