Yey fredag igen och här händer det massor!

Yey F R E D A G igen och det händer massor i helgen 🙂

Min mamma sitter just nu på tåget ner från Falun, hon ska vara hemma hos oss fram till tisdag nästa vecka. Perfekt med back up nu när Anders är borta. Anders är iväg på MTB-tävling i Davos, Schweiz och kommer inte hem förrän min mamma åker hem.

Anledningen till att min mamma kommer ner är att jag är inbokad på en utbildning på måndag kväll. Något som jag absolut inte ville missa. Sen är det bara roligt att hon kommer ner samma helg som jag och Vincent springer ett hindebanelopp tillsammans.

Vi ska nämligen springa BTR Family Race vid Kviberg. Förra året sprang Anders och Vincent, men då var jag i New York. Men då lovade jag Vincent att nästa år ska vi springa. Så nu är vi laddade! Team Lantz startar kl 12:00 och vi hoppas på fint väder 🙂

På söndag står det långpass på mitt schema, blir att springa ner till korsvägen och hem igen. För nu är det inte många veckor kvar tills jag springer mitt livs första marathon. Yey!!

Men något som jag ser fram emot är måndagens utbildningskväll med Paleo Institute, med tema IBS, krångliga magar och tysta inflammationer. Ska blir superintressant! Givetvis kommer det ett inlägg om det lite senare under nästa vecka.

Men nu tar jag helg, ha en underbar helg så hörs vi på måndag igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.