Långpass, nu är det inte många dagar kvar!

Nu i helgen hade jag som mål att springa 32 km, dvs fram och tillbaka korsvägen – Lindome. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig.

Det var en trött, energilös Pernilla som drog iväg i söndags men tyvärr kom jag bara bort till Rävekärr innan jag kände att här är det stopp. Det var bara att vända om, dricka lite vatten och boosta sig med lite russin och påbörja den långa sega resan hem igen. Men jag fick ändå ihop 18 km, höll mig under 155 i puls vilket var bra.

Men vilket väder vi hade här i Göteborg igår, såå skönt. Solen tittade fram, höstlöven alldeles gula/röda. Underbart vackert! Nu får jag ladda om inför nästa helgs långpass som jag ska göra med Klas, han ska guida mig från Hindås in till Skatås. Ladda med Kesobröd och vatten.

14 oktober står jag på startlinjen igen för Göteborgs Marathon denna gång. Panik….. 🙂

Ha en underbar måndag, själv ska jag sitta i lärobänken och lyssna på Jonas Bergqivst från Paleo Institutet. Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.