Yay, äntligen fredag!!!

Yay äntligen fredag igen, såå himla skönt  men nu i helgen blir det fullt ös. Vi har ett födelsedagsbarn här hemma!

Min man Anders fyller nämligen år imorgon lördag och det tänkte jag och Vincent att vi skulle fira med pompa och ståt. Så nu i veckan har jag och Vincent köpt tröja till honom från Vincent och sedan gick jag och hans mamma ihop för att köpa ett par nya cykelbyxor, fodrade eftersom han cyklar MTB i skogen även på vintern. Men säg inget till honom och jag tror inte han löser bloggen, hoppas jag 😛

På kvällen kommer lite vänner över på middag, hade tänkt göra en ny maträtt med fläskfilé så vi får se vad jag får för omdömen om den hamnar på bloggen till er också.

Annars blir det lugnt ikväll, ska titta på några avsnitt på The Crown, serie på Netflix. Har du sett den? så himla bra tycker jag. Bara plöjer avsnitt efter avsnitt. Det handlar om det engelska kungahuset och Drottning Elisabeth, såå intressant.

Vad gäller träning så blir det en lugn löptur i eftermiddag för mig, runt området. Känner mig inte riktigt kry, vet inte vad det är för något men igår fick jag blodtrycksfall på träningen och blev lite yr. Så just nu får jag vara extra lyhörd på min kropp så att jag inte gör något dumt. Avbokade nämligen Crossgym som jag var inbokad på idag, känner att det är dumt att köra ett högexplosivt träningspass.

Även på lördag har jag ett morgonpass inbokat, nämligen Boxercise. Det är en kombination från kampsporten med vanliga styrke- och konditionsövningar. Har aldrig gått på det innan så det ska bli lite spännande att se vad det är för något men som sagt vad, vi får se hur jag mår.

Annars blir det att förbereda sig för nästa vecka, ska nämligen upp till Stockholm och Formex, mässa för hela slanten!

Vad kommer du att göra i helgen?
 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.