Wow, vilken helg och vilket väder!

Alltså wow, våren är här! Vilken helg jag har haft och vädret, helt magiskt!

Igår söndag hade vi 22 grader varmt. Wow säger jag bara, våren är här! Helt magiskt väder hela helgen. Jag har fått gjort massor här hemma och givetvis har jag rullat lite med min nya MTB. En Merida One Twenty från 2019. Galet roligt att cykla på om inte annat 😉

Enduro-stigar

Helgen startade med att jag, Anders och Vincent drog på fredag eftermiddag till Lackarbäck här i Göteborg för att rulla några enduro stigar. Givetvis mer tekniskt svåra för mig, men jag fixade några hinder. Anders filmade mig vid en brant, där jag stod och velade i typ 5 minuter innan jag tog mod till mig och rullade ner.

Sjukt irriterande att man tänker för mycket….. När man väl har klarat hindret så blir man så sjukt glad och stolt. Hahah, du som följer mig på Instagram hann säkert se filmen då jag svär efteråt. Den fanns på Stories men den försvinner efter 24 timmar.

Trädgårdsträning

Nästan hela lördagen satt jag på knä framför min rabatt på framsidan av huset. Rensade bort alla gamla blommor och försökt att ta bort 3 st stubbar som fanns under jorden. Min plan är nämligen att göra om hela rabatten. Det har växt in alldeles för mycket gräs i rabatten och allt växer huller om buller.

Så planen är att göra en ram/mur runt rabatten och lyfta upp den lite från gräsmattan. Sedan ska jag plantera lite blommor som fjärilar och humlor kommer att gilla. Kommer att gå i ton med mina lavendelbuskar som jag har kring huset. Kommer att plantera Stäppsalvia, Funkia, timjan, lavendel, buskros, japanskt gräs och Syrenbuddleja. Färgerna kommer att gå i rött och lila. Kommer bli hur snyggt som helst!

Rigortorpet

På söndagar har Vincent MTB träning på Rigortorpet i Anneberg. Det är barn- och ungdomsträning i ca 1,5 timme. De kör stigcykling blandat med teknik. Under Vincent träning passar jag på att köra lite stigcykling. Öva upp mig själv på att ta mig över eller nedför olika hinder. Just nu fokuserar jag på att lyfta framhjulet för att kunna landa med båda hjulen i marken när man hoppar ut från en häll eller sten.

Sjukt svårt men grymt när man väl får in tekniken. Har lyckats några gånger och vilken fart man får med sig istället för att tappa fart. Hahah

Kanske ska filma mer så att ni får se vad jag pysslar med 🙂

Som du förstår har jag haft en toppen helg, varit ute nästan hela tiden. Cyklat MTB och grejat i trädgården. Köpt frön, så nu ska jag plantera till veckan.

Här kommer lite bilder som sammanfattar hela helgen!
Lackarbäck i Göteborg
Ett drop jag inte fixade, alldeles för otäckt och brant!
Hann med en lördagstur på eftermiddagen
Projekt fixa rabatt
Rensat, ska bara ta bort stubbarna också sen ska jag bygga ram med stenar.
Skuggbilden från Rigotorpet efter 10 km på deras stigar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.