VIP AW hos Diet Doctor

Kom precis på att jag glömt att berätta om när jag var på VIP AW hos Diet Doctor eller Kostdoktorn.

Sociala medier är bra roligt ibland. Precis innan jag skulle sätta mig i bilen på väg upp till Stockholm förra veckan så jag i mitt Instagram flöde att en bloggkollega var på väg upp även hon. Så jag skickade ett meddelande ifall vi skulle träffas, ifall hon skulle övernatta.

Jag fick reda på att hon skulle vara i Stockholm i tre dagar. Perfekt – en date för kvällen tänkte jag. Haha men fick då reda på att hon skulle på VIP Afterwork hos Diet Doctor. Eftersom jag känner Annika som jobbar på Diet Doctor så skickade jag iväg ett meddelande ifall även jag fick titta förbi. Givetvis fick jag det.

Det är ju inte varje gång man är i Stockholm på jobbets vägnar som det prickar in så rätt med ett event.

Jag träffade Tina utanför Diet Doctor så att vi tillsammans gjorde entré. Tina driver bloggen Colorful Health, en jättetrevlig blogg med härliga färger. Tina är konstnär och hälsoinspiratör.

Vi alla blev bjudna på lite bubbel, Andreas pratade om deras resa från Kostdoktorn 2007 fram tills idag och Diet Doctor. Ann Fernholm som jag även känner sedan tidigare var där för att informera om Kostfonden och deras olika studier, projekt. Super intressant!

Jill och Matilda, på Diet Doctor, hade gjort en härlig buffé med olika ostar, små minipajer, skinkor, focaccia, kallrökt lax med mera. som vi alla nöjt av. På Diet Doctor finns massa recept, visste du det? om inte titta in här. Vad jag förstod på Jill så skulle allt vi åt finnas på deras buffé sida.

Många som var på VIP AW kände jag sedan tidigare. Jätteroligt att träffas, snacka och bara utbyta tankar och idéer. Så nu hoppas jag att det blir fler gånger.

Tack Diet Doctor för att jag fick komma på er VIP AW!
Halva Matilda och Jill hälsar alla välkomna!
Andreas Eenfeldt
Ann Fernholm – Kostfonden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.