Vill du bli en hemlig kompis?

I måndags var jag tillsammans med Emelie på ett frukostmöte som Venture Cup arrangerade tillsammans med Afons Åbergs Kulturhus.

Jag är nämligen med i olika grupper och nätverk genom LinkedIn och där hade jag fått denna inbjudan. Eftersom jag aldrig varit på Alfons Åbergs Kulturhus i Göteborg, tackade jag ja, efter att jag frågade ifall Emelie ville hänga med.

Eftersom det var måndag så fastade jag, så det blev ingen frukost för mig mer än en kopp svart kaffe.

Under frukostmötet berättade Anna Forsgren, VD för Alfons Åbergs Kulturhus vad de gör för barnen i och kring Göteborg. De spelar teater nästan varje dag, man får läsa och leka, upptäcka saker där som barn men även ungvuxen. Att alla ska få drömma sig bort i sagornas magiska värld oavsett om man är sjuk, fattig eller annan utmaning.

Tillsammans med Stadsmissionen, Stiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias Barn och ungdomssjukhus söker nu Alfons Åbergs Kulthus hemliga kompisar.

Vill du bli en hemlig kompis?

Eftersom alla barn inte har möjligheten att besöka Alfons Åbergs Kulturhus, så är de nu på jakt efter företag eller privatpersoner som vill hemliga kompisar genom att köpa kompisbiljetter. För om du gör det så får nämligen ett barn en hemlig kompis och kan på så sätt gå och besöka Alfons Åbergs Kulturhus.

Kompisbiljetterna delas ut via någon utvald organisation så som Stadsmissionen, Stiftelsen Friends och Insamlingsstiftelsen för Drottnings Silvias Barn- och Ungdomssjukhus. När Vincent var njursjuk fick vi biljetter att gå på Liseberg, genom just Stiftelsen för Drottnings Silvias Barn- och Ungdomssjukhus, vilket vi då uppskattade väldigt mycket.

Är du intresserad av att bli en hemlig kompis så tycker jag verkligen att du ska titta in hos Alfons Åbergs Kulturhus och anmäla ditt intresse, så att fler barn får möjlighet att drömma sig bort i sagornas värld.

Hemlig kompis – Anmäl ditt intresse här!

Jag själv har köpt 5 st kompisbiljetter!

Jag och Emelie passade på att ta en groupie med Alfons Åberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.