Vilket underbart väder vi har på västkusten!

Hej,
Tänkt vilket underbart väder vi har här på västkusten! eller det är nog så i hela Sverige. Sommaren är här. Nu under helgen har jag städat, fixat ordning i trädgården. Anlagt stenmur och skottat grus. Ute träning kan man säga. Krattat ut jord på vår gräsmatta, klippt ner björnbärsbusken osv.

Jobbat i bara träningstopp, så nu kan jag säga att jag är RÖD med stora bokstäver…. hahaha
Man måste bli riktigt röd innan man kan bli riktigt brun eller hur?
Tur att jag har Aloe Vera hemma från Maria Åkerberg. Skönt för huden.

Här kommer lite bilder från helgen,

Hel grillad fläskfile med grillade grönsaker
Grillad ryggbiff med grillade grönsker
Jag med mitt nya linne, köpt hos Jencic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.