Ekologisk hudvårdsserie – Maria Åkerberg

Hej,
För ett tag sedan började jag använda en ny hudvårdsserie, jag hade ställt mig frågan om vad mina gamla hudvårdsprodukter egentligen innehåller. Jag är nog med vad jag äter, då borde jag vara noga med även det jag tvättar mig i och vad har jag för krämer på min kropp!

Vad finns det för ekologiska produkter på marknaden?
Den frågan ställde jag mig strax innan jul förra året. Nyfiken som jag är började jag söka information på nätet, googlade runt.

Sedan tidigare har jag hört talas om Maria Åkerberg, genom Dermanord. Men jag visste inte att hon gjort en serie som heter hennes namn och att den är ekologisk. Dermanord ligger strax söder om Göteborg och jag har faktiskt varit där på besök genom mitt arbete, fast det var längesedan. Började läsa på om hennes produkter och blev väldigt nyfiken på de. Men jag är ingen expert på hudvård, vet oftast inte vad jag ska ha eller behöver.

Sedan tidigare brukar jag alltid beställa mina produkter genom Skincity. Har sedan tidigare gjort en hudanalys hos de. Man svarar på en massa frågor och sedan skicka man med ett kort på sig själv, dvs närbild på ansiktet, osminkad.  Upptäckte på Skincity hemsida att de även sålde Maria Åkerberg. Så jag skickade ett mail och bad om att få tips på vilka produkter jag skulle välja just när det gällde Maria Åkerberg.

Tog inte mer än 24 h så hade jag fått svar. Snabba är de! Fick förslag på en rengöringsgel, ansiktsvatten, dag/nattkräm, peeling och en olja/serum. Det som är det bästa är att Maria Åkerbergs produkter finns i små tuber på 30 ml vilket var perfekt när man vill testa en ny produkt. Priset på produkterna är väldigt prisvärda. Jag beställde även hem handkräm, bodylotion, bodyscrub och testade även saltdeo. Många små tuber blev det!!

Nu har jag använt dessa produkter sedan dess och är väldigt imponerad över hur bra de är. Huden känns len och mjuk, dofterna är väldigt naturliga. Inget som luktar mer än när du applicerar det på huden. Tidigare har jag upplevt att min hy varit fet på eftermiddagarna men inget sånt upplever jag nu. Huden är i balans!

Vad gäller saltdeo, så älskar jag den. Var sjukt skeptisk till den i början men nu är jag förvånad hur bra den är. Tidigare deodoranter som jag har använt har kliat under mina armar, man blir alldeles vit på svarta kläder osv. Tyvärr håller den inte mot min träning med det gjorde inte min tidigare heller.

Anders använder även han dessa produkter, så nu har vi två saltdeo hemma eftersom jag var tvungen att beställa en till åt honom. Han använder även handkrämen, rengöringsgel och dagkrämen så nu har vi de större tuberna istället för de små.

Kan inget annat säga än att jag rekommenderar dessa produkter varmt!

För att göra en hudanalys hos Skincity, klicka här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.