Tallbarrsvatten mot pollenallergi

Hej,
Vilket väder vi har, underbart!

Sommaren är här för att stanna hoppas jag. Men tyvärr har pollen fått fart igen…. nyser som bara den. Blir att blanda till lite vatten med en kvist tallbarr. Har ni testat det?
Förra sommaren drack jag vatten med tallbarr och höll min allergi borta. Sjukt men sant!

Vet inte vad eller varför det funkar men det funkar för mig. Först tänkte jag att det var lite hokuspokus men värt att testa. Vi har nämligen 3 st stora tallar på tomten så tallbarr har jag mängder utav!

Hur gör jag då? först klipper jag av en liten gren, fyller en glasflaska med vatten. Trycker ner kvisten och ställer den i kylen över natten. Sen dricker jag ett glas morgon och kväll. Detta gör jag hela sommaren eftersom min allergi är björkpollen och gräs.

Marie som driver bloggen Gävle Kost och Livsstil har skrivit ett längre inlägg om det, klicka här för att läsa!

Berätta gärna hur det har gått för dig om du testar. Alltid intressant att höra om det funkar för fler.

Imorgon drar jag till Stockholm för att medverka på mässa med jobbet. Blir att packa ner träningskläder ifall jag hinner med att träna på hotellet annars får jag ligga lågt tills jag kommer hem igen på torsdagkväll. Men jag hann med ett pass idag, blev löptur ner till gymmet. Körde lite armar, bröst och mage. Sen var det med tunga steg som jag joggade hem igen. Men skönt var det trots värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.