Vilket härligt sommarväder!

Alltså man ska inte klaga men vilket härligt sommarväder vi har. Helt underbart, man vill inte gå in på kvällarna.

Nu när det är så himla härligt väder ute passar jag på att vara ute. Jag har hunnit måla vårt hus klart. Eller det som är klart för att bli målat, har knutarna kvar och 3 stycken trekanter, uppe vid vinden där vi ännu inte har bytt panel. Ska beställa en byggställning till efter semester så får det bli sensommarens projekt.

Jag är klar med vårt förråd, Anders och Vincent håller på att bygga altanen. Stommen blev de klara med igår och idag ska de skruva fast trallen. Sen är det bara för mig att beställa dynor till EUR-pall soffan som jag ska bygga utav EUR-pallar. Enkelt, smidigt och underhållningsfritt hoppas jag 🙂

Om inte annat är Vincent nöjd att han ska få en altan, som han kan hänga vid med sina kompisar. Tror att vi alla kommer att vilja sitta där, hahah. Det är nämligen skön skugga där på eftermiddagarna.

Annars tuffar det på som vanligt här hemma. Jag går upp på 100% på måndag och veckan därefter går jag på semester i 4 veckor. Ska bli så himla skönt. Träningen blir det lite sisådär med men jag har ett pass i veckan med min PT Emelie, annars hade jag nog inte kommit iväg. Har alldeles för många måsten i trädgården som jag vill blir klar med innan semestern.

Nu under sommaren kommer jag inte hinna eller orka uppdatera bloggen dagligen. Istället lägger jag fokus på Instagram istället, så glöm inte att följa mig där. PELANTZ heter jag där, så in och följ mig.

Ha en underbar sommar!
Vincent nya altan
Sista hela väggen på södersidan är nu målad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.