Vilken magisk helg!

Alltså vilken helg vi har haft det, magisk! Har inte ens rört min dator under hela helgen, vilket är lite ovanligt för mig 😉

Måndag och jag har inte ens gjort någon veckomatsedel som jag brukar. Jag har inte handlat, så nu ekar kylskåpet tomt. Som tur är har jag lagat mat hela helgen så det finns en uppsjö av matlådor som jag tänkte att vi ska äta upp.

Hur är det hos dig, har du också en massa matlådor efter helgen?

Om inte annat tycker jag att det är lite skönt att ha matlådor i kylen eller frysen. Det blir så himla mycket enklare, speciellt nu när det är så himla varmt ute. Jag orkar helt enkelt inte göra varm mat inne nu. Grilla ja men inte stå med ugnen och massa kastruller.

Tyvärr kommer vardagen kapp en och man har ätit upp alla matlådor, hahah! Så ikväll tänkte jag sätt mig och gå igenom vad vi ska äta. Så om du letar efter min veckomatsedel, så lugn den är på gång 🙂

Annars i helgen har vi målat all panel som vi skulle. Anders har även hunnit sätta upp mycket utav det. Nu behöver vi byggställning för resten. Jag vill inte att Anders ska stå och balansera på en stege och jag törs inte stå så. Så vi har beställt byggställning till efter midsommar, innan dessa är det ingen idé.

Själv har jag även hunnit grundmåla förrådet och flyttat på lite skräp som låg vid sidan om förrådet. Nu är det den riktiga färgen som ska målas på förrådet, sen är den klar. Tänkte att jag ska försöka att göra lite varje kväll denna vecka så slipper jag ha det hängande över mig hela sommaren. Lika bra att göra det direkt eller hur?!

Morsdag firande

Igår firade vi morsdag genom att åka ut till havet vid Kungsbacka. Islandan vid Hanhalsholme. Otroligt vackert och en lite mysig badstrand med ett kafé. Fick i present av Anders och Vincent en Body-fly i Säve. Ska bli kul att flyga lufttunnel och spännande! Kvällen avslutade jag och Anders på vår altan i skuggan med ett glas rosé. Pratade om framtida äventyr och resor.

Nu har vi 3 st trianglar kvar på huset att byta panel på.
Vår entré men cafébord set.
Vid Islandan i Kungsbacka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.