Podd, MTB och måla panel

Vilken helt magisk vecka med podd, MTB och måla panel till vårt hus. Strålande sol och varmt ute, känns verkligen som om sommaren är här nu.

Från och med nästa vecka går jag upp i arbetstid, från 60% till 80% så från och med 1 juni är jag enbart 20% permitterad. Jag personligen trodde att jag skulle vara 40% permitterad fram till semestern men jag hade fel. Har det rätt skönt med att jobba 60% bara 🙂

Nu i veckan har jag hunnit med rätt mycket. Jag och Matilda har poddat om det goda livet. Det nya avsnittet släpps idag, finns där poddar finns. Sök bara på Ketopodden så hittar du vår podd. Glöm sedan inte att prenumerera, gilla avsnittet och sprid den gärna i dina sociala medier så fler får chansen att lyssna och lära.

Som jag skrev tidigare i veckan har jag fått hjärnspöken. Pratar även om det i podden men i onsdags var jag ute på en MTB tur med några tjejer. En lugn tur som inte var så tekniskt svår. Vilket var skönt, precis det jag behövde. Tog några nedfarter och kände att jag kände mig mer bekväm på min cykel. Förhoppningsvis har jag övervunnit några hjärnspöken. Hade varit skönt, jag tycker det är så himla jobbigt att känna sig begränsad.

Äntligen har jag fått tag i en målarlåda, så att vi kan göra första strykningen på vår panel. Vi har panel som är grundmålad vit men vi har ett svart hus. Zebrarandigt hus vill jag inte ha, så därför har jag hyrt en målarlåda så vi slipper stå och handmåla allt. Vi har nämligen ca 90 st panelbrädor kvar att måla från förra året. Så hela helgen kommer vi att måla och fixa med huset. Hade varit skönt att bli klar med det innan semestern. Så slipper vi stå och spika på huset då.

Så nu vet ni hur min veckat varit och hur helgen kommer att bli. Ute i solen och spika, måla på vårt hus. Vad ska du göra för skoj i helgen?

Här kommer vi att vara i helgen och spika och måla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.