Vilken helg, träning, bråk och föreläsning!

Måndag och en ny vecka kickar igång men vilken helg jag har haft det.

I fredags var sonen iväg med sina vänner på kalas så jag och Anders hade våra vänner Ki och Ullie på middag. Som tur var hade Anders fixat allt inför kvällen eftersom jag kom hem från två dagars kickoff med jobbet.

Lördag blev en städdag i trädgården, istället för att åka och träna. Greja i trädgården är ju träning det med, eller hur? Men det var här som bråket började. Sonen som precis har blivit tonåring börjar göra revolt…..

Ja, jag vet inte vad jag ska säga men han testar verkligen gränserna nu och i lördags rann bägaren över. Eftersom han dissade oss totalt, varken svarade på SMS eller samtal förrän sent på kvällen, blev det konsekvenser för honom. Utegångs- och mobilförbud i 14 dagar.

Kan säga att han just nu ångrar sig eftersom det är tydligen lite jobbigt att vara av med just mobilen…. Livet är orättvist och hårt….

I söndags träffade jag tjejerna, Emelie, Johanna och Siranee för att gå på en föreläsning men jag säger som Emelie sa och skrev, upp som en sol och ner som en pannkaka. Föreläsningen började bra, men precis på slutet blev det bara kaos. Helt galet!

Avslutade söndagen ändå på bästa sätt, cykla MTB genom skogen tillsammans med Ullie vid Rigortorpet. 10 km genom skogen, över stock och sten, genom lera och utför stenhäll. Helt underbart!

Börjar känna mig stark i kroppen igen, vilket är jätteroligt. B12 bristen börjar nog vända, jag känner att jag syresätter min kropp bättre. Jag går inte in i vägen som jag gjorde tidigare. Superintressant och bara typ 20 dagar efter att jag började ta B-vitaminer.

Hur har din helg varit?
Påväg mot Göteborg
Lördagens trädgårdsarbete
Jag och Emelie hann ta en kaffe efter föreläsningen
Emelie tog ett kort på mig
Ulricha tog en kort som summerar vår MTB tur vid Rigortorpet
Helt superblöt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.