Afterwork, Thomas DiLeva och fotosession

Vilken härlig helg det har varit. Först afterwork med kollegorna på jobbet, Liseberg på lördagen för att lyssna på Thomas DiLeva som gjorde cover på David Bowie och igår cykla MTB på Rigortorpet med fotosession.

Som vanligt var det fullt upp hela helgen. Men vilket väder vi hade i Göteborg, sommaren var tillbaka!

Fredags var det AW med kollegorna på Hotell Eggers. Var lite orolig att de inte skulle lösa någon mat till mig eftersom jag äter som jag äter men de hade råbiff. Supergott, ja kanske den rostade löken inte var den bästa men men, den tränade jag bort under lördagens träningspass.

I lördags körde jag intervallpass löpning, värmde upp med lätt jogg i ca 2 km och sedan sprang jag som en tok upp och ner för en backe 5 gånger. Helt slut var jag efteråt. Det kom en farbror som stannade upp och bara tittade på vad jag gjorde…. hahaha han trodde nog att jag var galen!

På kvällen var jag och Ulricha iväg till Liseberg för att lyssna på Thomas DiLeva, som gjorde cover på David Bowie. Hade inte så höga förväntningar men oj va bra det va!

Som varje söndag avslutade vi veckan men att cykla MTB på Rigortorpet. Sååå himla roligt 🙂 Vi körde en fotosession med både Vincent och Anders. Kan säga att det är svårt att fota i rörelse, men vissa bilder blev grymt bra! Se här nedanför. Givetvis hann vi inte ta kort på mig 🙁 men men det blir nästa gång.

Nu till veckan blir det Kristinehamn för mig jobbmässigt men det bästa händer på tisdag, då ska jag äntligen träffa min PT. Va så himla länge sedan vi träffades. Behöver snacka hur jag ska träna nu inför Tjejvasan och alla MTB lopp jag vill köra nästa år. Är du ute efter en bra PT som lyssnar på vad du vill så kontakta Emelie, hon är grymt bra tycker jag.

Råbiff från Hotell Eggers
Intervall träning
Grymt jobbig backa att springa uppför
Thomas DiLeva på Liseberg
Vincent in action på Rigortorpet
Anders in action på Rigortorpet
Min MTB in action 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.