Vilken dag jag har haft!

Tjoohoo vilken dag jag har haft!

Allt började efter att mitt tåg fick stopp strax utanför Göteborg, strax efter Stenkullen. Då hade trafikverket flaggat upp till vår tåg att en tågsträcka skulle stängas av och att vi måste släppa fram 5 st godståg. Helt okej, men det gjorde att vi blev försenade 20 minuter. Oftast brukar de hinna att köra ikapp det men inte denna gången, så jag missade tåget i Örebro med 9 minuter.

Någonstans i Sverige

Irriterande men det är bara att gilla läget, så det fick bli en kopp kaffe på Espresso House i väntan på nästa tåg en timme senare. Visst är det härligt men där slutar inte storyn, även nästa tåg blev försenat men mitt tåg i Borlänge väntade dock in oss så jag blev inte mer än ca 70 minuter försenad.

Heja SJ!!

Espresso House, Örebro

Men nu är jag hemma hos min mamma. Fått äta lite middag, ugnsbakad lax med grönsaker. Så nu är jag mätt i magen, tittar på tjejerna som vann skidskyttet – Guld! YAY!!

Laddar för att åka vidare imorgon till Mora och Vasaloppsmässan. Blir att jobba kvällspasset på mässan och sen på lördag står jag i startfållan!!! Givetvis kommer det en racerapport men jag vet inte ifall jag orkar redan på lördagkväll eller söndagmorgon. På söndag och måndag står jag i Läde och hejar fram alla åkare som kör Öppet Spår. Ska bli superskoj!

Du kommer att få mer statusuppdateringar via Instagram, så in och följ mig där – PELANTZ

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.