Sista behandlingen innan Tjejvasan!

Igår fick jag en sista behandling utav min Kiropraktor innan Tjejvasan. Nu är vi båda så trött på min höft som spökar och körde en grym behandling.

Kan säga att jag är rätt öm i musklerna och höften idag men klart värt smärtan igår. Nu ska jag bli bra i höften!

Det blev både massage, knäckning, stötvågsbehandling och akupunktur. Akupunktur har jag aldrig gjort tidigare, gjorde inte ont men bara en skumkänsla när musklerna pirrade/pulserade. Där han satt nålarna (4st) så pulserade muskeln hela dagen, skumt.

Fick träningsförbud utav Martin, det enda jag får göra nu i veckan är powerwalk. Nu ska allt vila till på lördag då Tjejvasan går av stapeln. Men det gör inget, var rätt trött och mör i kroppen igår, tror jag somnade innan huvudet landade på kudden igår. Idag blir det att packa och förbereda allt, kolla in vädret till helgen osv.

På torsdag går nämligen tåget upp mot Dalarna för mig, stannar en natt hemma hos min mamma i Falun innan jag åker sista biten till Mora. Ska lämna in skidorna på vallning i Mora på fredag eftermiddag, så fixar Vasaloppet vallningen och transporten till starten i Oxberg. Skönt!

Fredag eftermiddag kommer jag att stå i vår monter i Vasaloppsmässan, perfekta uppladdningen. Sen kommer jag även att under söndagen och måndagen stå i vår pepp-station i Läde under Öppet Spår. Därefter åker jag över till Sälen och Tandådalen för att ha lite semester med familjen. Slalom!!

Så nu under nästa vecka kommer det att vara lite dåligt med uppdateringar, bara så ni vet 🙂

Följ mig gärna via Instagram (pelantz) så får du status uppdateringar dagligen, välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.