Vad säger vågen efter ytterligare en vecka?

Vågen pekar fortfarande nedåt men inte lika mycket som förra veckan.

Imorse när jag ställde mig på vågen visade den 75,8 kg så denna vecka har jag gått ner 0,2 kg. De första två veckorna var det nog mycket vätska som släppte på kroppen därav den stora viktnedgången. Men jag fortsätter så som jag gjort så ska vi nog vara i hamn snart 😛

Fredag

Fredag, så ikväll har sonen beställt tacos.. Har ni precis som jag tröttnat på tacos så varför inte testa en variant av tacos. Vad tror du om dessa?

Avslutningfest

Något jag längtar till är lördagens aktivitet, det är så att Emelie har ordnat en avslutningsfest för oss Influencer i Göteborg som är med i nätverket Skapande Verksta. Givetvis kommer det ett inlägg om festen och massa bilder. Vi ska ut till världens största beachvolleyhall i Kviberg – Beach center! YAY!!!

Följer du mig på Instagram?

Om inte så tycker jag att du ska söka reda på mig där, Pelantz så får du ännu mer inspiration om kost, träning och händelser i mitt liv.

Ha nu en underbar helg och trevlig tredje advent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.